Om oss

HomeOm oss

Vår Expertis och Kvalitetsfokus

På Stilo Bygg AB åtar vi oss att utföra alla typer av byggprojekt med en omfattande portfölj som sträcker sig från renoveringar av bostäder till ombyggnationer av industrilokaler och kontor. Med full behörighet inom elinstallationer, VVS och BBV (enligt Byggkeramikrådets riktlinjer), säkerställer vi att varje projekt uppfyller strikta kvalitets- och säkerhetsnormer.

Vår strävan efter innovation innebär en kontinuerlig uppdatering med den senaste tekniken på marknaden, från innovativa designlösningar till modern miljöteknologi, vilket förbättrar både effektivitet och hållbarhet i våra projekt.

Kundfokus och Kommunikation

Vi lägger stor vikt vid detaljer och renlighet under byggprocessen, med användning av tjock mjölkpapp, masonitskivor och andra skyddsmaterial för att minimera smuts och damm. Genom att vara extra uppmärksamma på kommunikation strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi värdesätter goda relationer och anser att öppen dialog är nyckeln till framgång i varje projekt. Vårt mål är att alla kunder ska känna sig nöjda, och vi strävar alltid efter att vara tillmötesgående och proaktiva i alla våra kundinteraktioner.

Behörigheter

Vi på Stilo Bygg AB är stolta över att inneha en omfattande uppsättning certifikat och vi deltar regelbundet i branschutbildningar, vilket möjliggör för oss att leverera tjänster av högsta kvalitet. Våra kvalifikationer inkluderar behörigheter för Behörig Våtrum och PER, samt certifierade elektriker, vilket säkerställer att alla arbeten utförs enligt de senaste säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

logo_light

Ditt byggföretag i stockholm