Om oss

HomeOm oss

Om oss

Stilo Bygg AB – Vi åtar oss att utföra alla typer av byggentreprenader. Vi renoverar och bygger om allt från bostäder till industrilokaler, kontor och servicebyggnader. Vi diskuterar gärna ditt ärende och lägger framförslag! Vi har givetvis full behörighet för alla typer av elinstallation, VVS och BBV (enligt Byggkeramikrådets anvisningar och rekommendationer).

Vi är alltid intresserade av den senaste teknologin på marknaden, såväl innovativa tillämpningar och designer som modern miljöteknologi. Vårt mål är att utföra renoveringar av högsta kvalité och tillsammans med kunden ta fram en effektiv och strukturerad planering.

Vi använder oss av flera preventiva metoder mot smuts och damm och ser vid behov till att täcka alla väggar, golv, dörrar, fönster, möbler mm med tjock mjölkpapp, masonitskivor eller annat lämpligt materiell.

Alla kunder ska vara nöjda! Vi försöker vara lite bättre på allt. Vi försöker alltid vara trevliga och tillmötesgående och frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite, eftersom vi vet att god kommunikation är nyckeln till en bra relation med kunden, samt till ett väl utfört jobb!

logo_light

Ditt byggföretag i stockholm